Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Arad: Vernisaj e-story / Trienala Internațională de Ex libris la Muzeul de Arta ARAD, marti, 8 decembrie, orele 18.00

31 mai @ 01:43 EEST

e-story-logo2

Complexul Muzeal Arad este partener in proiectul E-story/Trienala internationala de Ex libris,
realizat de Asociatia Producatorilor de Arta (APA) Arad cu sprijinul financiar al Centrului Municipal de Cultura Arad si al muzeului aradean.

Proiectul e-story / Trienala Internațională de Ex libris își propune să aducă un fenomen clasic în zona de contemporaneitate, prin dezvoltarea unui nou concept: ex libris pentru e-book.

colectia CMA_Bizere1

Proiectul expozițional e-story/ Trienala Internațională de Ex-libris este gândit ca o continuare a unui alt proiect denumit Istorii, organizat către Complexul Muzeal Arad în colaborare cu Asociația Producătorilor de Artă. Proiectul Istorii / e-book aduce în atenția publicului 5 povești mai puțin cunoscute din trecutul Aradului. Aceste fragmente de istorie locală sunt adunate într-o carte, în format e-book, care este punctul de pornire/bibliografie/sursă de inspirație pentru artiștii participanți la trienala de ex libris. Istorii / e-book, nu este doar o sursă de inspirație pentru artiști, ci și cartea propriu-zisa pe care se vor aplica lucrările selectate.

colectia CMA_Bizere2

Vernisajul va avea loc la Muzeul de Arta Arad/sala kinema ikon (str. Gheorghe Popa 2-4, etaj 2), marti, 8 decembrie, orele 18.00.

Mai multe detalii despre proiectul E-story/Trienala Internațională de Ex libris se pot gasi, mai jos, in comunicatul redirectionat din partea Asociatiei Producatorilor de Arta (APA).

colectia CMA_Venus1

colectia CMA_Venus2

Va asteptam la MUZEU!

Adelina Stoenescu, Complexul Muzeal Arad

Asociatia Producatorilor de Arta doreste sa va invite la vernisajul expozitiei e-story/ Trienala Internationala de Ex libris.

Aceasta va avea loc maine, 8 decembrie 2015, la Muzeul de Arta Arad, sala kinema ikon, la ora 18.00.

Expozitia lucrarilor selectate va avea loc in perioada 8-28 decembrie 2015, constituind cea de-a sasea editie a Trienalei internationale de Ex libris. Mai multe informatii se regasesc in comunicatul de presa atasat. Imagini pentru suportul vizual al comunicatului de presa se pot gasi si pe site-ul evenimentului http://e-story.ro/ro-gallery.php.

Ne-am bucura daca aceste informatii si-ar gasi drumul spre public prin intermediul canalelor dumneavoastra de comunicare si pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie.

Va asteptam cu drag,

Anamaria Giurgiu – responsabil comunicare

0720 440456
http://e-story.ro

Adelina Stoenescu,

Departamentul de Relatii Publice a
Complexului Muzeal Arad

office: +40 257 281 847
pr@museumarad.ro
www.museumarad.ro
http://www.facebook.com/complexul.muzealarad
Complexul Muzeal Arad
este membru fondator al
Retelei Nationale a Muzeelor din Romania

www.muzee.org

Detalii

Dată:
31 mai, 2024
Oră:
01:43 EEST
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: