Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Bookblog.ro vă aduce cărți @ Balkanik Festival 2014

29 mai @ 11:47 EET

Bookblog.ro vă aduce cărți @ Balkanik Festival 2014

În perioada 12 – 14 septembrie, bookblog.ro aduce pentru voi la Balkanika Festival cărți menite să vă transporte mintea și spiritul în spațiul balcanic scriitoricesc. Alege o poveste dintre cele pe care le-am pregătit.

Veți găsi bucoavne prin care bookblog.ro încurajează lectura ca mod ideal și deloc demodat de petrecere a timpului liber în zona de lounge în toate cele trei zile ale evenimentului. Cărțile sunt acolo pentru a fi citite de cei dornici de relaxare activă.

Bookblog.ro este cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste opt ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

Balkanik Festival se desfășoară la Grădina Uranus (strada Uranus 144) între 12 și 14 septembrie. Ajuns anul acesta la a patra ediție, Balkanik Festival promite cel mai exploziv fusion de muzică din Balcani, cu muzică electro-acustic, reggae, jazz și hip-hop. Mai multe detalii despre Balkanik Festival se găsesc pe www.balkanikfestival.ro.

Pentru mai multe informaţii:

Andreea Chebac

PR Officer

andreea@bookblog.ro

chebac.andreea@gmail.com

Detalii

Dată:
29 mai, 2024
Oră:
11:47 EET
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
,