Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Experimenteaza arta – un nou program pentru adolescenti la MNAR

18 mai @ 02:49 EET

Experimenteaza arta:

un nou program pentru adolescenti la MNAR

Muzeul National de Arta al Romaniei invita publicul adolescent (13-19 ani) la o noua serie de intalniri sub genericul Experimenteaza arta, care ofera tinerilor ocazia de intra in contact cu arta plastica prin intermediul altor simturi decat vazul (auz, simt tactil, gust, simt olfactiv). Fiecare intalnire aduce in prim plan o lucrare din patrimoniul MNAR, fie ea pictura, sculptura sau obiect de arta decorativa, ilustrata senzorial de catre un invitat.

Prima intalnire de sambata, 18 ianuarie 2014, ora 15:00 , il are ca invitat pe Bogdan Mihai Simion, cobzar si masterand al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Litere. Prin intermediul muzicii de cobza si al povestilor sale, Bogdan ne va introduce in atmosfera petrecerilor din spatiul romanesc de la inceputul secolului al XIX-lea, inspirat de tabloul Petrecere cu lautrari (1884) de Theodor Aman, expus in Galeria de Arta Romaneasca Moderna.

Participarea la aceste evenimente se face doar pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile, prin e-mail la mona.timofte@art.museum.ro sau prin telefon la 021.314.81.19.

Pret: 10 lei/intalnire (include biletul de acces in muzeu si taxa de participare la eveniment).

Toate cele bune,

Alina Patru

referent comunicare

Muzeul National de Arta al Romaniei

Calea Victoriei 49-53, sector 1, Bucuresti

tel 021.314.81.19

www.mnar.arts.ro

www.facebook.com/National.Museum.Art.of.Romania

Details

Date:
18 mai, 2024
Time:
02:49 EET
Event Category:
Event Tags:
,