Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: PAVILION Autumn Internship

29 mai @ 12:06 EET

1374113_745982782095364_725780587_n

PAVILION Autumn Internship este un program full-time ce durează maximum 12 săptămâni (cu posibilitatea de prelungire) și nu include remunerație. Lucrul în cadrul centrului de artă și cultură contemporană PAVILION, precum și oportunitatea de a face parte din echipa ce editează revista PAVILION, organizează BUCHAREST BIENNALE și susține platforma REFORMA, vă oferă posibilitatea de a examina rolul, funcția și activitatea unei palete largi de profesioniști din domeniul cultural, precum și rolul și funcția unei instituții.

Experiența și cunostințele acumulate constituie un bagaj informațional ce poate ajuta în construcția unei viitoare cariere, recomandările noastre fiind utile pentru diverse aplicații inclusiv pentru studiile în străinătate.

Un intern trebuie să fie muncitor, meticulos, cu inițiativă și interesat de cultura contemporană. Suntem o instituție mică, non-profit, ceea ce înseamnă că toată lumea este implicată în întreaga activate a centrului. Un intern trebuie să asiste în sarcinile administrative, cruciale pentru funcționarea organizației, cum ar fi ambalarea și trimiterea corespondenței, descărcarea cutiilor și rezolvarea diverselor treburi, supravegherea expoziției în curs, documentare, cercetare sau organizarea arhivei centrului. Toți membrii echipei sunt implicați în mod egal în aceste activități, pe care nu le considerăm mai puțin importante decât cercetarea sau editarea. Încurajăm în mod deosebit cererile din partea celor interesați de a afla mai multe despre management cultural și practici curatoriale.

Alte atribuții pot include o combinație dintre următoarele:
Cercetare (pentru idei de articole, expoziții sau proiecte)
Administrativ (ajutor în strângerea de fonduri, instalare etc.)
Marketing (ajutor în realizarea comunicatelor de presă, în organizarea evenimentelor etc.)

Data de începere
10 septembrie 2014

Durata
Până pe 31 noiembrie 2014
1 post disponibil

Program
Part-time (Miercuri-Duminică, 14.00-19.00)

Eligibilitate
Studenți sau absolvenți de învățământ superior cu foarte bune cunoștințe de limbă engleză, abilități de lucru pe calculator și dorința de a lucra în management cultural și curatoriat.
Centrul încurajează aplicațiile din toate domeniile academice și nu consideră studiile de artă un plus.
Limba engleză este o condiție obligatorie.

Selecție
Vă rugăm să trimiteți un CV și un eseu de maxim o pagină care să motiveze alegerea dvs. de a lucra cu noi și ce urmăriți prin această experiență. Datorită numărului mare de cereri cu care ne confruntăm în general, ne rezervăm dreptul de a răspunde doar celor selectați.
Emaill: gergo.hth@gmail.com

Termen limită
05 septembrie 2014


PAVILION center for contemporary art & culture
proudly supported by UniCredit Tiriac Bank

Str. C.A. Rosetti nr. 36 (crossing with Str. Jean Louis Calderon),
Bucharest 020015, Romania

T: + 4 021 310 5469

E: pavilion@pavilionmagazine.org

www.pavilioncentre.ro

Facebook: www.facebook.com/pavilionjournal

PAVILION (proudly supported by UniCredit Tiriac Bank) este un centru pentru arta si cultura contemporana, un spatiu independent work-in-progress, spatiu de productie si cercetare a vizualului, a discursivului si a performativului. Este un spatiu al gandirii critice care promoveaza o întelegere implicata socio-politic a artei si a institutiilor culturale.

PAVILION (proudly supported by UniCredit Tiriac Bank) is a center for contemporary art & culture, a work-in-progress independent space, a space for the production and research in the fields of audiovisual, discursive and performative. It is a space of critical thinking, and it promotes an artistic perspective implying the social and political involvement of art and of cultural institutions.


This is a project by PAVILION – journal for politics and culture.
www.pavilionjournal.org

PAVILION, BUCHAREST BIENNALE and PAVILION CENTER are projects devised and founded by Razvan Ion and Eugen Radescu

Media Partners:
Radio Romania Cultural
RFI Romania
Zeppelin
Vice
Alternativ
TheChronicle
Port.ro
24-Fun
Modernism
ArtClue
ArtAct
Urban Things Romania
Anti-Utopias.com
Afterall
Radical Philosophy
Springerin
Cabinet
Mute
Open
Printing Partner: Pro Editură și Tipografie
Production Partner: Update Advertising

Official Club:
Control
Official Restaurant: Shift

Detalii

Dată:
29 mai, 2024
Oră:
12:06 EET
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
,