Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Recenzii cântate, butaforii și multe cărți pentru participanți. Bookblog.ro@ADfel 2014

18 mai @ 03:55 EET

Afis ADfel

Pe 18, 19 și 20 august (de luni până miercuri), vă așteptăm la Zilele Culturale ADfel 2014. Evenimentul se va desfășura la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50. Programul începe în fiecare seară de la ora 17:00, iar intrarea este liberă.

Ce v-a pregătit Bookblog pentru ADfel?

În fiecare zi poți trece pe la noi pentru a demonstra că ești cu adevărat Cititor Feroce ca nimeni altul. Am preparat pentru tine două butaforii de toată frumusețea, cu care să te pozezi. Iar dacă împărtășești lumii momentul tău amuzant, poți primi o carte binemeritată.

Apoi, ne apucăm să ne cântăm pasiunea, cam o oră pe zi, în toate cele trei zile, de la 19:30. Alături de noi va fi un chitarist talentat care ne va ajuta să realizăm Ora de recenzii cântate Bookblog.ro. Ghicești despre ce carte se cântă? Primești o carte :).

Iar miercuri, 20 august, de la 19:00 la 21:00 te așteptăm la Schimb de Cărți august. Aceleași întâlniri prietenoase dintre participanți noi și vechi, dar de data aceasta, cu un iz ADfel…

Mai multe detalii despre eveniment aici: http://www.bookblog.ro/stire/bookblog-ro-la-adfel-2014/

Bookblog.ro este cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste patru ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

Andreea Chebac

PR Officer

chebac.andreea@gmail.com

andreea@bookblog.ro

0741.145.951

Details

Date:
18 mai, 2024
Time:
03:55 EET
Event Category:
Event Tags: