Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Spectacolul „Poveste de Crăciun”, vineri 18 decembrie 2015, ora 19.00, Sala Polivalentă, o producție a Operei Comice pentru Copii

30 mai @ 22:55 EEST

Afis-Poveste-de-Craciun

Vineri, 18 decembrie 2015, începând cu ora 19.00, Sala Polivalentă găzduiește cel mai mare eveniment de sărbători din București. Producție în premieră a Operei Comice pentru Copii, „Poveste de Crăciun” este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește pe aceeași scenă nume consacrate: Felicia Filip, Cristi Minculescu & IRIS, Monica Petrică & Răzvan Mazilu, Mihai Mălaimare & Teatrul Masca, Ducu Bertzi & Friends, Luiza Zan & Snaps Vocal Band și Orchestra Simfonică București, dirijată de Ciprian Teodorașcu.

Programul evenimentului include colinde românești și din repertoriul internațional, interpretate de peste 400 de artiști, între care se numără Corurile Cantus Mundi București, alături de soliștii Operei Comice pentru Copii, precum și momente de balet și gimnastică ritmică, susținute de Școala de Balet „Jaqueline” și Lotul de Gimnastică Ritmică al UNEFS București, împreună cu Ansamblul de Balet al Operei Comice pentru Copii.

Tot în această perioadă, Opera Comică pentru Copii organizează a doua ediție a campaniei J.O.C. (Jucăriile Operei Comice), cea mai mare acțiune de colectare a jucăriilor din București, cu scopul de a fi donate de către artiștii OCC copiilor defavorizați de la mai multe școli speciale, centre de plasament și orfelinate. Bucureștenii care doresc să doneze o jucărie, o pot face venind la sediul Operei Comice pentru Copii (Calea Giulești, nr. 16), unde este amplasată o urnă-cadou, disponibilă publicului zilnic, între orele 8 și 22, până pe 18 decembrie.

 

Detalii

Dată:
30 mai, 2024
Oră:
22:55 - 22:56 EEST
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
,