Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: „Descoperă. Locuitorii preriei americane” | Atelier incluziv pentru copiii cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor, Luni, 19 iunie 2023, între orele 10:30 – 12:00

19 iunie, 2023

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă în luna iunie serie de ateliere „Descoperă. Viața sălbatică printre ierburi”, dedicate copiilor și tinerilor cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor.

Temă lunii iunie este despre „Locuitorii preriei americane”. Atelierul va avea loc luni, 19 iunie 2023, între 10.30 – 12.00, în sala atelier a Muzeului.

În prima parte a atelierului vom face o scurtă plimbare prin Muzeu, ne vom opri în fața dioramei „Preria” unde vom recunoaște locuitorii preriei americane. Aici vom trece în revistă câteva curiozități, informații interesante despre animale, dar și despre istoria dioramei din expoziția permanentă a Muzeului.

Inspirați și de povestea pregătită special pentru temă, în a doua parte a atelierului vom meșteri un produs de lucru manual care pe care participanții îl vor lua acasă.

Nu există restricție legată de vârstă. Toți participanții cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor sunt bineveniți, indiferent de abilitățile lor artistice și practice.

Dorim să oferim tuturor o experiență educațională și distractivă de calitate, descoperind împreună cu echipa Muzeului aspecte legate de viața animalelor sălbatice, precum și necesitatea protejării și conservării habitatelor lor.

Atmosfera de relaxare și voie bună a atelierului va fi completată de muzica special selectată pentru atelier, astfel încât fiecare participant să se bucure în cadrul Muzeului de o oră minunată alături de familie și prieteni.

Totodată, sperăm că toți participanții se vor întoarce acasă cu amintirea frumoasă „am descoperit la Muzeul Antipa” bine întipărită în minte.

Participarea la ateliere este gratuită, în limita a 10 locuri disponibile, cu înscrierea în prealabil, folosind formularul pentru înscriere https://forms.gle/Ja4vjdmHdb3qKSha6

Sponsor principal: MOL România

 

Citeşte mai departe
ÎNSCRIE-TE

Details

Date:
19 iunie, 2023
Event Category:

Organizer

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – București
șos. General Kiseleff Pavel nr. 1
București, București 011341 Romania
+ Google Map
View Venue Website