Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Geologic Național în colaborare cu Galeria Arhiva De Arta are deosebita onoare de a vă invita să vizitați expoziția intitulată * Forma *, o expoziție caritabilă organizată în beneficiul Societății Naționale de Cruce Roșie din România, pentru susținerea și ajutorarea copiilor defavorizați din Centrele E.G.A.L, de la Crucea Roșie Română.

3 octombrie, 2022 - 31 octombrie, 2022

Muzeul Geologic Național în colaborare cu Galeria Arhiva De Arta are deosebita onoare de a vă invita să vizitați expoziția intitulată * Forma *, o expoziție caritabilă organizată în beneficiul Societății Naționale de Cruce Roșie din România, pentru susținerea și ajutorarea copiilor defavorizați din Centrele E.G.A.L, de la Crucea Roșie Română.
Expoziția reunește piese create de 40 de artiști contemporani, pictori și sculptori, și este concepută ca un proiect nobil ce constă în realizarea de către fiecare expozant a unei lucrări cu tematică asupra pasiunii comune, arta plastică, și exprimată în funcție de viziunea fiecăruia. Prin intermediul pieselor veți fi purtați prin magnificul univers iar subiectele abordate au directă legătură cu Pământul: sculpturi, picturi în ulei și acuarelă ale rocilor, pietrelor prețioase, mineralelor, cristalelor, structurii Pământului, lavei, Sistemului Solar, formelor de viață primare sau picturi abstracte care ne oferă o multitudine de cadre imagistice preluate din lumea geologică.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 03-31 Octombrie 2022, în intervalul 10.00-17.00 de Luni-Duminică în incinta Muzeul Geologic Național din șoseaua Kiseleff, nr. 2.

Detalii

Începe:
3 octombrie, 2022
Se termină:
31 octombrie, 2022
Categorie Eveniment:
Site web:
https://www.facebook.com/geology.ro/posts/pfbid02aPRpPsnEMREFwYf7RKHEfrR11BvZo8KaKjXyMVh7JAQvZayJhp2zcfojqL88zUEyl

Organizator

Muzeul Național Geologic – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național Geologic – București
Şos. Kiseleff nr. 2
București, București 011345 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare