Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

București: Reflexiile Bucureștiului – Expoziție fotografie de stradă 17 mai 2024 – 8 iunie 2024 – Palatul Suțu

17 mai - 8 iunie

Reflexiile Bucureștiului” – Expoziție fotografie de stradă
17 mai 2024 – 8 iunie 2024 – Palatul Suțu (Muzeul Municipiului București)
✨„Reflexiile Bucureștiului” – o expoziție urbană pe gardul Palatului Suțu, propune să exploreze și să ilustreze urbanitatea vibrantă a orașului nostru prin intermediul fotografiei de stradă.
✦ Fotografiile selectate pentru expoziție din portofoliul fotografului Octavian Pavel, acoperă o gamă largă de aspecte ale vieții urbane, de la peisaje arhitecturale până la momente efemere surprinse pe străzile orașului.
✦ Prin diversitatea subiectelor abordate, expoziția reflectă viața cotidiană, evenimentele culturale și schimbările în curs în oraș, ilustrând astfel caracterul dinamic al urbanității bucureștene.
Fiecare fotografie căuta să surprindă esența urbanității, evidențiind detaliile care fac din București un oraș unic, transmițând variatele stări și ritmuri ale orașului.
✦ Expunerea în aer liber, pe gardul Palatului Suțu, creeaza un dialog organic între fotografii și spațiul urban din jur.
✦ Octavian Pavel vă invită să completați experiența de a vizita expoziția foto, cu participarea la un atelier de fotografie urbană în zona Muzeul Municipiului București (Palatului Suțu). Prin participarea la această activitate puteți descoperi locuri din oraș și veți putea surprinde esența urbanului prin ochii unui fotograf/prin lentilele camerei.
✦ Expoziție foto:
🗓️ Vernisaj – 17 mai 2024 – 19.00 / outdoor – Muzeul Municipiului București ( Bulevardul Ion C. Brătianu, nr. 2, București)
✦ Atelier Foto cu tema „Reflexiile orașului”
🗓️ 24 mai 2024 – 19.00 – Muzeul Municipiului București ( Bulevardul Ion C. Brătianu, nr. 2, București)
✦ Program Expoziție
🗓️ 17 mai 2024 – 8 iunie 2024 / outdoor – Expoziția „Reflexiile Bucureștiului” va fi expusă în stradă, pe gardul Muzeul Municipiului București și poate fi vizitată fără taxă de intrare sau limită de oră.
✦ Concurs – Câștigă o fotografie din expoziție
🗓️ 17 mai 2024 – 8 iunie 2024 / instagram
➢ viziteaza expoziția, realizează un story pe instragram cu fotografia preferată din expozitie, tag-uiește Octavian Pavel VX și Muzeul Municipiului București, și poți câștiga un print A3 cu fotografia ta favorită din expoziție.
………………
Despre Octavian:
În lumea vibrantă a fotografiei, Octavian Pavel se distinge prin abordarea sa neconvențională și pasiunea pentru explorarea altor perspective. Pasionat de arta urbană și fascinat de detaliile cotidiene, el aduce în prim-plan lucruri altfel și neobișnuite, capturând esența vieții în orașe dintr-o perspectivă proaspătă și inspirată.
Crede că orașul are o poveste dincolo de ceea ce suntem obișnuiți să vedem în graba noastră zilnică. Viața nevăzută a străzilor se ascunde sub reflexii urbane, jocuri de lumină, umbre ce transformă trecătorii în personaje misterioase. Prin momentele pe care le surprinde își dorește să redea orașul într-o perspectivă nouă, provocându-ne prin fotografia sa, să fim mai curioși în drumurile noastre și să ne bucurăm de fiecare moment.
Pe strada trebuie să te faci nevăzut ca să poți vedea
Proiectul „Reflexiile Bucureștiului” face parte din proiectele selectate în urma Apelului de Proiecte organizat de Muzeul Municipiului București la începutul anului 2024.

Detalii

Începe:
17 mai
Se termină:
8 iunie
Categorie Eveniment:
Site web:
https://www.facebook.com/events/403762522596087/403762599262746/?active_tab=about

Organizator

Muzeul Municipiului București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Municipiului București
Bulevardul Ion C. Brătianu 2
București, București Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare