Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Sâmbătă 20 mai, de la ora 11:00, vorbim despre activitatea de colecționar a lui George Banu, unul dintre cei mai apreciați critici de teatru români din lume, la cea de-a șaptea întâlnire „Bookhub la MNAR” cu Nona Rapotan !

20 mai, 2023

Sâmbătă 20 mai, de la ora 11:00, vorbim despre activitatea de colecționar a lui George Banu, unul dintre cei mai apreciați critici de teatru români din lume, la cea de-a șaptea întâlnire „Bookhub la MNAR” cu Nona Rapotan !
Titlurile acestei întâlniri sunt:
-„Parisul personal – Familia din Rivoli 18”
-„Parisul personal – Casa cu daruri”
-„Parisul personal – Autobiografie urbană”
-„Iisușii mei”
-„Obiecte rănite”
Nona Rapotan este profesoară de științe sociale de peste 20 de ani, este o mare povestitoare și o fină cunoascătoare a vieții culturale din România despre care scrie cu vervă pe Bookhub.ro.
Așa cum v-am obișnuit deja, sâmbăta, o dată pe lună își împărtășește recenziile și comentariile ingenioase la MNAR.
Așa cum v-am obișnuit, întâlnirile „Bookhub la Mnar. Lecturi cu Nona Rapotan” înseamnă un moment special, bine petrecut în compania cărților, a autorilor și a ideilor seducătoare pe care le propune Nona Rapotan în ambianţa stimulantă a lucrărilor artiştilor francezi precum Alfred Sisley, Claude Monet, Paul Signac şi a sculpturilor iconice realizate de Auguste Rodin, Camille Claudel şi Antoine Bourdelle.
Evenimentul are loc în Sala Franceză din Galeria Europeană.
Participarea se face în baza biletului de acces (24 lei preț întreg la care se aplică reduceri și gratuități pentru diferite categorii de public).
Accesul se face prin Galeria Europeană, în limita a 30 persoane, în ordinea sosirii, fără programare prealabilă.
Publicul de toate vârstele este binevenit !
Vă așteptăm!