Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

București: Vederi de la MARe. Atelier de cărți poștale la MARe/Muzeul de Artă Recentă, 28 august 2022

28 august, 2022

Vederi de la MARe. Atelier de cărți poștale
Partener MARe: UniCredit Bank.
Partener programe educaționale:
Cambridge School of Bucharest
GinArt Joc
Duminică, 28 august
Orele 12:00 – 15:00
Copii de 4-7 ani (12:00 – 13:00)
Copii de 8-12 ani (13:30 – 15:00)
60 de lei/participant.
***Înscrierile se fac doar pe adresa de e-mail: educational@mare.ro
cu mesajul: “Vederi de la MARe”, unde menționați grupa de vârstă și numărul de copii participanți.
PREZENTARE:
În vacanță ne putem bucura liniștiți de joacă și de hobby-urile noastre și putem călătorii în locurile preferate. Veselia, energia și culorile verii ne vor inspira atelierul MARe de Mic din această duminică. Încheiem seria atelierelor de vară de la muzeu cu o călătorie în lumea descrisă de tablouri, sculpturi, lucrări video, fotografii sau colaje. Copiii vor crea o carte poștală cu lucrarea preferată sau cu un detaliu surprins de ei dintr-o lucrare, pentru a trimite cartea poștală cuiva drag. Vor folosi diferite tehnici și materiale, pentru a realiza o carte poștală exact pe placul lor: desen, imprimare, acuarele, acrilice sau colaj. Punem la dispoziție o multitudine de materiale cu care copiii pot lucra liberi, îndrumați de Ana-Olivia Lăzarescu, pentru a-și descoperi propriul limbaj vizual.
Vom găsi în lucrările din muzeu locuri asemănătoare cu cele vizitate de noi în această vară: dealuri, munți, câmpii, orașul preferat sau chiar o plajă cu scoici și crabi.
Desigur, pentru că din orice călătorie se trimit vederi către cei dragi, copiii vor scrie şi ei „Vederi de la MARe”. Vor fi îndrumați pentru a identifica simbolurile și detaliile preferate din compozițiile pe care le vor studia. Iar la final vor scrie câteva rânduri părinţilor sau prietenilor despre universul lucrării și despre cum au ajuns acolo. Copiii vor afla mai multe despre formele de comunicare din trecut, comparându-le cu cele actuale, pro și contra. Suntem curioși dacă au trimis vreodată o vedere sau scrisoare cuiva.
Aşa că, vă rugăm să vă împachetaţi şi voi imaginaţia, să vă puneţi creativitatea în buzunarul de la piept şi să pornim împreună într-o nouă ARTventură!
Ne vedem duminică!
Atelier realizat de Ana Olivia LĂZĂRESCU

Details

Date:
28 august, 2022
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/4806536662779864/?ref=newsfeed

Organizer

MARe/Muzeul de Artă Recentă
View Organizer Website

Venue

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Google Map
View Venue Website