Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Caransebeş: Vernisaj expoziție de pictură Primăveri

29 mai @ 12:46 EEST

invitatie electronica vernisaj

Vernisaj expoziție de pictură

Primăveri

Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş împreună cu Consiliul Judeţean Caraş-Severin organizează vernisajul expoziției de pictură intitulată Primăveri, semnată de Felica Trales Carlos.

Autoarea lucrărilor a studiat pictura la Școala Populară de Artă din Reșița. Este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Reșița, din anul 1999, membră a ,,Artistes Peintres Independants Ariegeois” Franța, din anul 2000 și membră a ,,Landscape Artists International” SUA, din anul 2007. Artista s-a născut în Biniș, județul Caraș-Severin, însă din 2002 s-a stabilit în Portugalia. Are lucrări în colecții private și organisme oficiale din mai multe țări ale Europei, SUA, Canada, Noua Zeelandă și Emirate.

Evenimentul va avea loc miercuri, 30 septembrie 2015, începând cu ora 18.00, în sala de expoziții temporare de la etaj a muzeului.

Frumoasele tablouri vor putea fi admirate în perioada 01 octombrie – 31 decembrie anul curent. Piesele expuse surprind peisaje din natură, emanând un impact emoțional deosebit. Gama culorilor abordate este bogată, reușind să creeze o atmosferă de veselie și relaxare. Mai multe informaţii legate de creaţiile acestei artiste le puteţi găsi accesând următorul link: https://www.facebook.com/pintura.feliciatrales?ref=hl.

Scopul acestei acțiuni este promovarea picturii românești contemporane și consolidarea legăturii dintre artist și public.

Cu deosebit respect,

Referent Relaţii Publice şi Comunicare,

Cristina Moisă

Muzeul Judeţean de Etnografie şi al

Regimentului de Graniţă Caransebeş

P-ţa. Gen. Ioan Dragalina, Nr. 2

325400 Caransebeş, jud. Caraş-Severin

Tel./Fax: 0040 255 512 193

e-mai: mjergcaransebes@yahoo.com

Detalii

Dată:
29 mai, 2024
Oră:
12:46 EEST
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: