Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cluj-Napoca: serile Clujului cultural

25 iulie @ 12:35 EET

unnamed

Marți, 9 septembrie 2014, de la ora 18, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21), în sala Reduta, se va desfășura cea de a III-a ediție a SERILOR CLUJULUI CULTURAL, sub genericul Urbanism à la Cluj. Vechi vs nou (Planul Urbanistic General în 2014).

Programul manifestării cuprinde vizionarea documentarului francez „Șantier în lucru”, despre dezvoltarea urbanistică comparată a orașelor Cluj-Napoca, Iași și Constanța, urmată de o dezbatere despre urbanism și despre efectele pe care adoptarea noului Plan Urbanistic General (PUG) le va avea asupra dezvoltării municipiului Cluj-Napoca.

Invitații manifestării:

Șerban Ţigănaş, arhitect, președintele Ordinului Arhitecților din România

Adrian Borda, arhitect, șef de proiect pentru noul PUG

Ligia Subțirică, arhitect șef al orașului

Dan Clinci, arhitect

Kristina Reştea, jurnalist, Actual de Cluj (www.actualdecluj.ro)

Ovidiu Cornea, jurnalist, Vocea Transilvaniei (www.voceatransilvaniei.ro)

Organizator și moderatorul manifestării:

Tiberiu Fărcaș, editor-coordonator Clujul Cultural (www.clujulcultural.ro)

 

Partenerii evenimentului:

Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Lunchbox

 

 

Despre Clujul Cultural.ro:

Clujul Cultural.ro, foaie electronică pentru minte, inimă și literatură (www.clujulcultural.ro) este o publicație electronică care acoperă toate ariile de interes legate de cultură de pe raza municipiului Cluj-Napoca și a județului Cluj. Publicația acoperă, de asemenea, evenimente regionale din zona Transilvaniei, dar și evenimente majore naționale și internaționale.

Într-un oraș care aspiră la statutul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021, existența unei prese culturale este o necesitate.

De la lansare și până acum, publicația Clujul Cultural.ro (www.clujulcutural.ro) s-a impus în media online locală și regională datorită calității demersului jurnalistic.

Clujul Cultural.ro (www.clujulcultural.ro) vă oferă cele mai proaspete informații culturale, relatări, galerii foto și/sau înregistrări video.

Details

Date:
25 iulie, 2024
Time:
12:35 EET
Event Category:
Event Tags:
,