Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Craiova: competiția “Descoperă Craiova”

28 mai @ 23:26 EET

AFIS 9 MAI Descopera Craiova

În perioada 5 mai – 1 iunie 2014, pe site-ul www.MonumenteOltenia.ro se organizeaza competiția Descoperă Craiova, prin care se vizează promovarea în fața publicului larg a patrimoniului cultural și arhitectural al municipiului Craiova, în contextul candidaturii orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. În cadrul competiției, participanții vor avea șansa de a descoperi case istorice mai puțin cunoscute din Craiova, ce datează din secolele XIX-XX. Participanții la competiție pot câștiga premii în bani în valoare totală de peste 1000 lei.

Participanții se pot înscrie în competiție până sâmbătă, 17 mai 2014, completând formularul disponibil pe site. După selecția participanților, aceștia vor fi împărțiți în echipe de câte 2, fiecărei echipe fiindu-i atribuită o ghicitoare pe baza căreia va trebui să identifice o casă – monument istoric din orașul Craiova. Echipele vor avea la dispoziție o săptămână (23-29 mai) să identifice clădirea indicată, să realizeze fotografii ale acesteia și să redacteze un eseu despre clădirea desemnată. Materialele rezultate vor fi analizate de un juriu, iar echipele clasate pe primele trei poziții ale clasamentului final vor fi premiate cu 500 lei, 300 lei, respectiv 200 lei.

Pentru mai multe informații cu privire la competiția Descoperă Craiova, puteți consulta regulamentul oficial al competiției.

Despre www.MonumenteOltenia.ro: MonumenteOltenia.ro este o colecție de imagini și informații despre monumentele istorice ale Olteniei. Principalele obiective al site-ului sunt facilitarea accesului publicului larg la informații relevante despre patrimoniul istoric, cultural și turistic al regiunii Oltenia și conștientizarea publicului larg cu privire la potențialul istoric, cultural și turistic al zonei.

Parteneri: Craiova Forum, Kiss FM, Craiova Print, AnticariatulNou.ro.

Date de contact

Alexandra Daniela Ilie

Project Manager www.MonumenteOltenia.ro

Tel: +40 743 20 32 99

Email: info@monumenteoltenia.ro

Detalii

Dată:
28 mai, 2024
Oră:
23:26 EET
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
,