Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dej: Centrul de Resurse pentru Comunităţile de Romi din Cluj-Napoca, vă invită la vizionarea filmului documentar ”Valea Plângerii”, realizat de Institutul Național pentru Studierea Problemelor Minorităților Naționale. Filmul prezintă deportarea romilor în Transnistria.

6 octombrie, 2022

Centrul de Resurse pentru Comunităţile de Romi din Cluj-Napoca, vă invită la vizionarea filmului documentar ”Valea Plângerii”, realizat de Institutul Național pentru Studierea Problemelor Minorităților Naționale. Filmul prezintă deportarea romilor în Transnistria.

Proiecția filmului va avea loc Joi, 6 octombrie, 2022, ora 18.00, în Sala Multimedia a Muzeului Municipal.
Vizionarea filmului documentar este organizată cu ocazia zilei de 9 Octombrie, Ziua Națională de Comemorare a Holocaustului în România.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului ”INCLUZIV PENTRU DEJ –DEZVOLTARE LOCALĂ PRIN MĂSURI ACTIV – INTEGRATE DE JUSTIȚIE SOCIALĂ”, derulat în parteneriat cu Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului și Liceul Tehnologic Special Dej.

Intrarea este libera, in limita locurilor din sala.
Proiect co-finanțat din Fondul Social European, Fondul de Coeziune, Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.
Fundația Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi
Iulie 2022
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Details

Date:
6 octombrie, 2022
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/637904404443051/?ref=newsfeed

Organizer

Muzeul Municipal Dej

Venue

Muzeul Municipal Dej
Piața Bobâlna 2
Dej, Cluj 405200 Romania
+ Google Map