Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Galați: vernisajul expoziției de grafică JURNAL semnată Cristian Bedivan

24 mai @ 10:09 EET

Muzeul de Artă Vizuală Galați are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției de grafică JURNAL semnată Cristian Bedivan, marți 21 ianuarie, ora 18.00.

Născut în București în 1951, Cristian Bedivan a absolvit Institutul de Arte Frumoase „Nicolae Grigorescu” (1974), în prezent fiind expert restaurator carte veche la Biblioteca Naţională a României. A avut numeroase expoziții personale și de grup, atât în țară, cât și în străinătate, lucrările sale aflându-se în colecții private din România, Filipine, Anglia, Austria, Germania, Franța, Italia, Danemarca, Canada, Mongolia, Australia, dar și în muzee, instituția noastră numărându-se printre ele. Activitatea sa artistică a fost recompesată de-a lungul anilor, dintre premiile obținute menționând doar : Medalia de aur –Ravenna, Italia (1990), Medalia de Argint pentru Sculptură – Salonul „Art en Capital“- Grand Palais, Paris, Franța (2006), Premiul Uniunii Artiștilor Plastici din România pentru sculptură ambientală (2002,2006,2010).

Cristian Bedivan nu se află pentru prima dată la Muzeul de Artă Vizuală Galați.În 2004, a avut o expoziție personală de sculptură, iar în 2005 a participat la Tabăra de Creație ,,Arta ca Viață”.

La vernisaj va fi lansat un inedit catalog al expoziției.Fiecare dintre desenele lui Cristian Bedivan este însoțit de câte un eseu scris de Katia Nanu, special pentru acest album.

Expoziția va fi deschisă în prezența autorului.

Simona Biriș

șef Departament Relații Publice

Detalii

Dată:
24 mai, 2024
Oră:
10:09 EET
Categorie Eveniment: