Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Iași: Simpozionul Național „Istorie, cultură, patrimoniu”, 6-7 noiembrie 2013

24 mai @ 10:18 EET

„Istorie, cultură, patrimoniu”, la Iași

Afis Simpozion nov2013

Muzeul Literaturii Române Iași, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Cultură Iași și Asociația „Patrimoniu pentru Comunitate”, organizează cea de-a VI-a ediție a Simpozionului Național „Istorie, cultură, patrimoniu”, în perioada 6-7 noiembrie 2013.

Evenimentul promovează patrimoniul Iașiului în context național și internațional și, de-a lungul timpului, s-a bucurat de participarea personalităților din mediul științific și nu numai. Anul acesta, peste 35 de specialiști din țară și din afara granițelor se vor reuni pentru a dezbate despre cultură și civilizație românească în context european, politici culturale, precum și despre conservarea și restaurarea valorilor de patrimoniu. Invitații vor susține comunicări la muzeele „Constantin Negruzzi” (Hermeziu, comuna Trifești) și „Vasile Pogor” (Iași), acestea urmând a fi publicate în cel de-al VI-lea volum al „Anuarului Muzeului Literaturii Române Iași”.

Deschiderea lucrărilor simpozionului va avea loc miercuri, 6 noiembrie, de la ora 10, în holul „I.M. Melik” de la muzeul „Vasile Pogor”, în prezența domnului Dan Jumară, coordonatorul programului.

Mai multe informații și programul complet se regăsesc pe site-ul www.muzeulliteraturiiiasi.ro

Iulian Pruteanu

Coordonator Programe Culturale

Detalii

Dată:
24 mai, 2024
Oră:
10:18 EET
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: