Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Iași: Expoziția foto-documentară „190 de ani de la prima apariție a Monitorului Oficial”, 6 – 31 octombrie 2022

6 octombrie, 2022 - 31 octombrie, 2022

Expoziția foto-documentară

„190 de ani de la prima apariție a Monitorului Oficial”

Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași vă invită să vizitați, în perioada 6 – 31 octombrie 2022, expoziția foto-documentară „190 de ani de la prima apariție a Monitorului Oficial”, un proiect expoziţional aniversar realizat cu sprijinul Arhivelor Naționale ale României.

Expoziția, al cărei organizator principal este Regia Autonomă Monitorul Oficial, prezintă, prin intermediul imaginilor, trecutul documentar al țării, așa cum a fost reflectat pe parcursul anilor de apariție neîntreruptă în paginile Monitorului Oficial, caz singular în presa românească. El este completat armonios cu trecutul instituției, care, în afară de publicarea foii oficiale, însemna și apariția părții neoficiale, deosebit de interesantă din perspectiva anunțurilor conținute: dezbateri parlamentare, știri din străinătate, critică literară și de teatru, dizertații științifice și istorice, anunțuri judiciare, reclame la firme de lux, chiar și anecdote.

Vernisajul va avea loc vineri, 7 octombrie 2022, ora 13.00, la Palatul Culturii – Rotonda Muzeului de Artă, invitatul acestui moment aniversar fiind prof. univ. dr. Tudorel Toader, Rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Expoziția „190 de ani de la prima apariție a Monitorului Oficial” va putea fi vizitată de marţi până duminică, între orele 10.00 și 17.00.

Vă așteptăm cu drag!

 

Manager Interimar,

Drd. Valentina Druțu

Şef Secție Relaţii Publice,

Dr. Coralia Costaş

 

Detalii

Începe:
6 octombrie, 2022
Se termină:
31 octombrie, 2022
Categorie Eveniment:

Organizator

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul de Artă – Complexul Muzeal Național “Moldova” – Iași
Piaţa Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1
Iași, Iași 700028
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare