Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Iași: Simpozionul Internațional ,,Monumentul – Tradiție și Viitor” 4-7 octombrie 2023

4 octombrie, 2023 - 7 octombrie, 2023

Primăria Municipiului Iași, Muzeul Municipal ,,Regina Maria” Iași, alături de instituțiile organizatoare și cele partenere, vă invită, în perioada 4-7 octombrie 2023, să luați parte la desfășurarea celei de a XXV-a ediții a Simpozionului Internațional ,,Monumentul – Tradiție și Viitor”.
Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 4 octombrie 2023, de la ora 9:00, în Sala Mare a Teatrului Național ,,Vasile Alecsandri” din Iași, iar lucrările pe secțiuni se vor desfășura la Palatul Braunstein din Iași.
Simpozionul se bucură de participarea a numeroase personalități din mediul academic, științific și de cercetare din România și din afara granițelor, adresându-se tuturor celor preocupați de soarta monumentelor istorice. Evenimentul este un real reper, ce întărește statutul Iașului de capitală culturală și științifică. Prezența Domniilor Voastre la Simpozion va dovedi o reală preocupare pentru cauza patrimoniului imobil, evidențiind, odată în plus, faptul că atașamentul și grija față de mărturiile trecutului reprezintă căile cele mai sigure de clădire a unei identități solide, atât pentru prezent, cât și pentru viitor.
Vă așteptăm să ne fiți alături!

Details

Start:
4 octombrie, 2023
End:
7 octombrie, 2023
Event Category:

Organizer

Muzeul Municipal Iași
View Organizer Website

Venue

Muzeul Municipal Iași
str. Zmeu nr 3
Iași, Iași Romania
+ Google Map
View Venue Website