Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Icoane din Patrimoniul Cultural Național cu tema „Adormirea Maicii Domnului” (15 August)

22 mai @ 10:53 EET

Icoane din Patrimoniul Cultural Național cu tema „Adormirea Maicii Domnului” (15 August)

O selecție de icoane clasate în patrimoniul cultural național cu tema „Adormirea Maicii Domnului” găsiți aici:

http://clasate.cimec.ro/lista.asp?selectie-bunuri-culturale=Adormirea-Maicii-Domnului-15-August-Assumption-of-the-Blessed-Virgin-Mary

Baza de date online a bunurilor culturale mobile clasate în Patrimoniul Cultural Național (http://clasate.cimec.ro) a ajuns la 43.327 de bunuri, dintre care 25.823 clasate în Tezaur și 17.504 clasate în Fond. Alte dosare de bunuri clasate sunt în curs de procesare.

Este cel mai mare catalog ilustrat de bunuri culturale din patrimoniul României! Puteți vedea ultimele bunuri adăugate accesând Lista completă (buton dreapta), puteți selecta bunuri pe criteriile deținător, județ, domeniu de patrimoniu, autor, tip, ordin de clasare în ferestrele de căutare sau puteți căuta pe șir de caractere ceea ce vă interesează.

În dreapta ecranului găsiți și alte selecții tematice interesante.

Baza de date este întreținută de Institutul Național al Patrimoniului, Direcția Evidență Cercetare a Patrimoniului Cultural Mobil, Imaterial și Digital (fost CIMEC). Director: Dan Matei. Responsabili de proiect: Dragoș Ungureanu, Ania Stan. Programator: Cosmin Miu.

Details

Date:
22 mai, 2024
Time:
10:53 EET
Event Category:
Event Tags:
,