Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Mogoșoaia: Ajun la Palatul Brâncovenilor

31 mai @ 01:22 EET

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești invită, ca în fiecare an, copiii din Mogoșoaia și împrejurimi la Muzeul Tradiției Aulice întâmpinăm Nașterea Domnului, vineri 20 decembrie ora 11, cu colinde și colaci, într-un tradițional Ajun la Palatul Brâncovenilor.

Ne vor colinda, cu vechi cântări românești din Oltenia și Transilvania și cu colinduri armânești : Corul parohiei Sf. Ioan Botezătorul din Sebeș Alba, Ansamblul aromân Boatsea Pindului , rapsodul cobzar Ioan Crețeanu , iar de la ora 13 Fundația Culturală Dana Ardelea va oferi publicului pagini din marea muzică a Crăciunului, poezie creștină în lectura copiilor și o prezentare de costum tradițional interpretat în design contemporan. Începînd cu ora 14 Mos Crăciun aduce daruri copiilor de la școala generală din comuna Mogoșoaia și celor de la Fundatia Norvegiei „The Doorˮ.

Cu acest prilej, ne bucurăm să le urăm tuturor vizitatorilor și colaboratorilor noștri, prieteni statornici ai Palatelor Brâncovenești pe care îi așteptăm și în anul 2014 cu alte conferințe, ateliere, expoziții, concerte, concursuri: Sărbători fericite, sănătate și La multi ani frumoși!

Detalii

Dată:
31 mai, 2024
Oră:
01:22 EET
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
,