Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mogoșoaia: În perioada 8-31 octombrie 2022, la Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului” Mogoșoaia, va avea loc expoziția de pictură intitulată INTERMEZZO, artiști Laura Niculescu și Adrian Dică.

8 octombrie, 2022 - 31 octombrie, 2022

În perioada 8-31 octombrie 2022, la Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului” Mogoșoaia, va avea loc expoziția de pictură intitulată INTERMEZZO, artiști Laura Niculescu și Adrian Dică.
Vernisajul va avea loc în data de 8 octombrie 2022, de la ora 17.00.
La Galeria Parter a Palatului vor fi expuse peste 30 de lucrări de artă contemporană realizate de cei doi artiști în perioada recentă propunând două demersuri artistice distincte.
Intermezzo reliefează momentul intermediar și starea de căutare în care se află cele două demersuri vizuale reunite într-o singură expoziție. Evenimentul are pretenția de a sintetiza activitatea artistică precedentă a artiștilor și de a prefața viitoarele abordări. Concomitent marchează o a-II a acțiune similară a celor doi în această formulă, mizând pe factorul experimental și continuitatea vizuală, artistică, tehnică. La nivel conceptual, lucrările dezbat pe planuri individuale problematici pe teme ontologice si fizice.
Vă așteptăm cu drag!

Details

Start:
8 octombrie, 2022
End:
31 octombrie, 2022
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1080590592629123/?ref=newsfeed

Organizer

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
View Organizer Website

Venue

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia, Ilfov 077135 Romania
+ Google Map
View Venue Website