Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Muzeul Etnografic al Transilvaniei împreună cu Asociația Brickenburg au placerea să vă invite, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, la traditionala Expozitie Brickenburg, Ethnologia Galactica, dedicată nu doar fanilor sistemului LEGO(R), ci si tuturor celor curioși să exploreze universuri atrăgătoare edificate din celebrele cărămizi sau surprinse de artisti fotografi.

28 septembrie, 2022 - 2 octombrie, 2022

Expoziție Brickenburg Ethnologia Galactica
Ca în fiecare an, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, împreună cu Asociația Brickenburg au placerea să vă invite, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, la traditionala Expozitie Brickenburg, Ethnologia Galactica, dedicată nu doar fanilor sistemului LEGO(R), ci si tuturor celor curioși să exploreze universuri atrăgătoare edificate din celebrele cărămizi sau surprinse de artisti fotografi.
Construcții de dimensiuni impresionante sau modeste, insă de o complexitate admirabilă, realizate din arhicunoscutele piese sau lucrari din domeniul Toy Photo, realizate de membri ai LUG-urilor Brickenburg – Romania, Kockajatek – Ungaria și LUG Kolege – Serbia, vor propune publicului calatorii imaginare care se adreseaza tuturor vârstelor.
Lucrarile prezente în expoziție acoperă o vastă plajă de stiluri de construcție și teme, subiectele acestora pornind din epoca jurasică, acoperind contemporaneitatea, ajungând până la era spațială și explorând diverse lumi fantastice.
După o intrerupere de doi ani, in care au fost incidente restricțiile specifice perioadei stării de alertă, indrăgitul loc de construcții libere dedicat publicului, își va relua locul în cadrul evenimentului.
Expoziția Ethnologia Galactica – Expoziția de toamnă Brickenburg, organizată de Asociația Brickenburg în cooperare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei este inclusă în calendarul oficial al evenimentelor organizate de LEGO(R) Users Groups recunoscute la nivel de ambasador și constituie una din cele mai importante manifestări ale genului din Europa.
Locație: Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21
Perioada: 28 septembrie – 2 octombrie
Orar: 28 septembrie – 1 octombrie orele 11.00. – 19.00.
2 octombrie – orele 11.00. – 17.00.
Preț bilet – 5 lei pentru copii, 7 lei pentru adulti.

Detalii

Începe:
28 septembrie, 2022
Se termină:
2 octombrie, 2022
Categorie Eveniment:
Site web:
https://www.facebook.com/muzeul.etnografic.al.transilvaniei/photos/a.4965165270195690/5720916561287220/

Organizator

Muzeul Etnografic al Transilvaniei
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Cluj-Napoca
Palatul Reduta, Str. Memorandumului nr. 21
Cluj-Napoca, Cluj 400114 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare