Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare vă invită la o drumeție în aria naturală protejată Creasta Cocoșului, luni, 5 iunie 2023

5 iunie, 2023

Luni, 5 iunie 2023, pentru a celebra Ziua Mondială a Mediului, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Societatea Geologică a României, Asociația EcoLogic și Clubul de Turism Creasta Cocoșului vă invită la o drumeție în aria naturală protejată Creasta Cocoșului.

Plecarea se va face la ora 09:00, din fața Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, cu un autobuz pus la dispoziție de către organizatori, iar pentru cei care doresc să vină cu mașina, pornirea pe traseu se va face la ora 09:30 de la Hanul din Pasul Gutâi.

Toți cei interesați sunt rugați să vină echipați pentru un traseu pe munte, cu bocanci, haine adecvate, pelerină de ploaie și să aibă la ei o cantitate de apă suficientă și mâncare pentru prânz.

Pentru a evita eventuale neplăceri cauzate de vreme, vă rugăm să urmăriți website-ul Muzeului de Mineralogie, în data de 4 iunie deoarece, dacă condițiile meteo vor fi nefavorabile, pentru data de 5 iunie, drumeția va fi reprogramată.

Vă așteptăm cu drag!

Organizer

Muzeul Judeţean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare
View Organizer Website