Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul Național al Bucovinei vă invită să vizitați, în perioada 1 – 30 septembrie 2023, expoziția Fotografisme, a artistului fotograf ieșean Eugen Harasim

1 septembrie, 2023 - 30 septembrie, 2023

Muzeul Național al Bucovinei vă invită să vizitați, în perioada 1 – 30 septembrie 2023, expoziția Fotografisme, a artistului fotograf ieșean Eugen Harasim, deschisă în Foaierul Muzeului de Istorie.

Titlul expoziției surprinde foarte bine intenția autorului de a capta în fotografiile sale, elemente grafice spontan identificate în jurul său, elemente oferite obiectivului fie de natura înconjurătoare, în toate formele ei, fie de materializări ale intervenției umane.

Lucrările lui au mai mult decât o estetică armonioasă, autorul folosindu-se de grafisme pentru a crea un fir narativ și a transmite privitorului stări sau mesaje. Cu acest prilej se va lansa și albumul expoziției.

Vernisajul va avea loc vineri, 15 septembrie 2023, ora 13 și va beneficia de prezența și analiza scriitorului și jurnalistului Grigore Ilisei și a criticului de artă profesor universitar dr. Petru Bejan, de la Facultatea de Filozofie din Iași.

Details

Start:
1 septembrie, 2023
End:
30 septembrie, 2023
Event Category:

Organizer

Muzeul Bucovinei
Email
https://muzeulbucovinei.ro

Venue

Muzeul Bucovinei
Str. Ştefan cel Mare nr. 33
Suceava, Suceava Romania
+ Google Map
View Venue Website