Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pitești: expoziția „ATESTAT 2023” – lucrările absolvenților Liceului de Arte „Dinu Lipatti”.

9 iunie, 2023 - 30 iunie, 2023

Muzeul Județean Argeș, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Argeș, vă invită vineri, 9 iunie, ora

10.00, la Galeria Națională de Artă Naivă, unde va avea loc vernisajul expoziției „ATESTAT 2023” – lucrările absolvenților Liceului de Arte „Dinu Lipatti”.
Pe simeze vor fi expuse lucrările absolvenților clasei a XII-a de la secțiile de Grafică, profesor coordonator Emanuel Fleancu, Pictură, profesor coordonator Daniel Preduț și Sculptură, profesor coordonator Marius Ivanovici.

Elevii propun un dialog vizual în care temele de reflecție vizează explorarea imaginii ca rezultat al descoperirii personale. Vizualul este extins între doi poli: morfologia primordială și nebănuitele posibilități expresive ale prezentului.

Între atemporal și modern, static și dinamic, figurativ și nonfigurativ, grafic și pictural, valența estetică realizată de elevii absolvenți al Liceului de Arte Dinu Lipatti, Pitești persistă în arta postmodernă ca o componentă a profesionalismului artistului creator în devenire.

Expoziția poate fi vizitată în fiecare zi a săptămânii, între orele 9.00 – 19.00, în perioada 9-30 iunie, la Muzeul Județean Argeș, intrarea din Bulevardul Eroilor.

Organizer

Muzeul Județean Argeș
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Argeș – Pitești
Str. Armand Călinescu nr. 44
Pitești, Argeș 110047 Romania
+ Google Map
Phone
http://www.muzeul-judetean-arges.ro