Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ploiești: expoziția „Povestea obiectelor vechi”, 4 – 21 aprilie 2024

4 aprilie - 21 aprilie

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova vă invită la deschiderea expoziției „Povestea obiectelor vechi”, care va avea loc joi, 4 aprilie 2024, ora 12.00, la sediul sediul din Palatul Culturii Ploiești, în Sala Coloanelor.

Cu această ocazie, veți cunoaște colecționari pasionați, care aduc în prezent farmecul trecutului, reflectat într-o  multitudine de fațete surprinzătoare, prin obiectele pe care le salvează și le trec în neuitare, dezvăluind povestea lor neștiută.

Fiecare colecționar are de spus o poveste despre un obiect prezent în expoziție: fie a aparținut unei celebrități, fie a făcut parte din recuzita unui film de excepție, ori este un unicat, creat cu măiestrie și păstrat cu sacralitate.

În cadrul ediției din acest an a evenimentului „Colecții și colecționari”, au răspuns invitației Doru Fărcuș , Valentin Ghicuță, Alexander și Gabriel Hirsch, Cristian și Ciprian Rădulescu, Alexandru Dima, Dragoș Săfticu, Boris Paraschivescu.

Expoziția rămâne în atenția publicului până pe data de 21 aprilie 2024, de marți până duminică, între orele 9.00 – 17.00.

Detalii

Începe:
4 aprilie
Se termină:
21 aprilie
Categorie Eveniment:

Organizator

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova
Str. Erou Călin Cătălin nr. 1
Ploiești, Prahova 100066 Romania
+ Hartă Google