Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Sâmbătă, 3 septembrie 2022, începând cu ora 17:00, Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui vă invită, cu drag, la o întâlnire cu marea artistă a României, doamna Corina Chiriac.

3 septembrie, 2022

🎼Corina Chiriac – lansare de carte și concert
📆Sâmbătă, 3 septembrie 2022, începând cu ora 17:00, Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui vă invită, cu drag, la o întâlnire cu marea artistă a României, doamna Corina Chiriac. Întâlnirea va avea loc pe esplanada instituției muzeale și este continuarea poveștii spuse prin expoziția „Corina Chiriac. Istoriile unei mari artiste” aflată pe simeza sălii „Arta”.
📚Cu această ocazie, doamna Corina Chiriac va lansa ultima carte semnată de domnia sa și va susține un scurt recital, cu piese care au încălzit inimile publicului de-a lungul a zeci de ani: „Strada Speranței”, „Opriți timpul”, „Mama, doar mama”, „Vino, iubire, înapoi”, și multe altele.
🎤Așadar, vă așteptăm să retrăim împreună momentele de neuitat de la Festivalul Național de Muzică Ușoară de la Mamaia, Festivalul „Cerbul de Aur” și numeroasele emisiuni în care vocea inconfundabilă a marei artiste intra în casele noastre și umplea sufletele ascultătorilor de încântare!

Detalii

Dată:
3 septembrie, 2022
Categorii Eveniment:
,
Site web:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=481728887293482&set=a.469921135140924

Organizator

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui
Telefon
Str. Hagi Chiriac, nr.2
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare