Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Slobozia: emisiune dedicată împlinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române

29 mai @ 10:46 EET

Începând de astăzi, 22 ianuarie 2014, orele 14:00, la Muzeul Județean Ialomița se va realiza o emisiune dedicată împlinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române, emisiune moderată de domnul Gigi Constantin. La aceasta sunt invitați să participe membrii revistei de istorie și cultură ialomițeană NAPARIS și anume: Prof. Viorel Dobre, Prof. Emilia Vlad, Prof. Maria Popescu și, de asemenea, din partea instituției noastre, domnul director Florin Vlad.

Vineri, 24 ianuarie 2014 se vor derula activități specifice, organizate de preșcolari și elevi ai unităților de învățământ din Slobozia.

Programul va fi structurat în două momente: începând cu ora 9:30, preșcolarii de la Gradinița Nr. 2 din Slobozia, coordonați de doamna educatoare Tudor Florica, vor oferi un spectacol cultural-artistic cu tema ,,Hai să-ntindem hora mare!”, compus din poezii, cântece și dansuri. În continuare, la ora 12:00, elevii Colegiului Național ,,Mihai Viteazul” din Slobozia, coordonați de domnii profesori: Vitalie Buzu, Emilia Vlad, Magda Ciuperceanu și Mihaela Cârlan Dima, vor participa la un concurs de istorie cu tema Unirii Principatelor Române.

Cu acest prilej Muzeul Județean Ialomița își exprimă bucuria de a lua parte activ în procesul educațional păstrând tradiția parteneriatului ,,Prietenii muzeului”.

Muzeul Județean Ialomița

Detalii

Dată:
29 mai, 2024
Oră:
10:46 EET
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: