Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Suceava: În perioada 25 aprilie – 5 mai 2023 Muzeul Național al Bucovinei derulează atelierul de educație muzeală MICII ARHEOLOGI ȘI RESTAURATORI LA CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI

25 aprilie, 2023

O nouă provocare, lansată de Muzeul Național al Bucovinei, pentru grupurile de elevi care vin să viziteze Cetatea de Scaun a Sucevei!
În perioada 25 aprilie – 5 mai 2023 derulăm atelierul de educație muzeală MICII ARHEOLOGI ȘI RESTAURATORI LA CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI, prin care dorim îmbinarea informației cu jocul. Astfel, partea informativă despre descoperirile arheologice derulate de-a lungul timpului la Cetate se va împleti cu partea practică, în care elevii vor desfășura activități specifice arheologiei.
Participanții la acest atelier vor avea posibilitatea să descopere în cetate, urmărind indicațiile unei hărți, locuri special amenajate, în care au fost îngropate fragmente ceramice. Cu piesele descoperite, copiii vor reconstitui un vas ceramic.
Vă așteptăm să explorăm, să aflăm, să reconstituim, să învățăm cu ajutorul activităților incitante dar relaxante. Vă invităm să prețuim istoria Cetății de Scaun a Sucevei!
Cadrele didactice care doresc să participe la această activitate, se pot informa și pot face programări la numărul de telefon 0784 275644 sau pe adresa noastră de email: cetate@muzeulbucovinei.ro.

Organizer

Muzeul Bucovinei
Email
https://muzeulbucovinei.ro

Venue

Muzeul Bucovinei
Str. Ştefan cel Mare nr. 33
Suceava, Suceava Romania
+ Google Map
View Venue Website