Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Târgu-Mureş: Hai la muzeu şi ajută-l pe iepuraş!

31 mai @ 00:42 EET

afisA3 (1)

Hai la muzeu şi ajută-l pe iepuraş!

Secţia de Ştiinţele Naturii din cadrul Muzeului Judeţean Mureş este de miercuri, 2 aprilie 2014, gazda celei de-a IV-a ediţii a evenimentului „Hai la muzeu şi ajută-l pe iepuraş!”.

Ca de obicei, Asociaţia umanitară „Pentru un zâmbet de copil” din Târgu-Mureş, reprezentată prin soţii Monica şi Dorian Şamşudean, a pregătit, pentru copii şi elevi, ateliere de pedagogie muzeală cu tema: decoraţiuni de Paşti.

Atelierele se vor derula până vineri, 4 aprilie 2014, la sediul instituţiei din Târgu-Mureş, de pe strada Horea nr. 24, conform programului de vizitare al muzeului.

Daniela Ramona Botoş

şef de secţie

GYERÜNK A MÚZEUMBA, SEGÍTSD A NYUSZIKÁT!

 

A Maros Megyei Múzeum Természetrajzi Osztálya 2014 április 2-án negyedszer szervezi meg a „Gyerünk a Múzeumba, segítsd a nyuszikát” – című rendezvényt. A marosvásárhelyi „Pentru un zâmbet de copil” nevű humanitárius egyesület, melyet Monica és Dorian Şamşudean képvisel, a következő alkotó műhelyeket szervezi a gyerekeknek:

– pedagógiai műhely: húsvéti díszek

Ezek a műhelyek 2014 április 4-ig, péntekig működnek, az intézet Marosvásárhely, Horea utca 24 szám alatti székhelyén, a múzeumlátogatás programja szerint.

Daniela Ramona Botoş

részlegvezető

Detalii

Dată:
31 mai, 2024
Oră:
00:42 EET
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: