Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Timișoara: Mineral Expo Timisoara – “Colectie spectaculoasa de fluorine “Blue John” aduse din celebra mina din Marea Britanie”

18 mai @ 03:07 EEST

F1

Mineral Expo Timisoara – “Colectie spectaculoasa de fluorine “Blue John” aduse din celebra mina din Marea Britanie”
Galeria de Arta Helios din Timisoara in parteneriat cu Mineral Expo Romania organizeaza intre 3 si 5 aprilie 2015 o noua editie a expozitiei de bijuterii, cristale si pietre semipretioase.
In cadrul aceste editii va fi prezentata o colectie de fluorine cotata de specialistii prezenti la expozitia de bijuterii din Tuscon-Arizona ca fiind una spectaculoasa. Esantioanele de fluorine originale din celebra mina“Blue John” din Marea Britanie uimesc prin imensa varietate de nuante.
Pe langa aceasta colectia este si una fluorescenta: in lumina ultravioleta produsa de lampi speciale, esantioane de fluorina căpăta cu totul alte nuanţe decât la lumina naturală. Iar unele cristale de fluorină sunt termoluminiscente: emit lumină atunci când sunt încălzite.

F3

Fluorina este cel mai eficient cristal pentru a insufla mintii stabilitate si claritate, crescand abilitatea persoanei care il poarta de a judeca orice situatie fara ocolisuri. Este cristalul cel mai impregnat de energia ordinii conferind aceasta proprietate si celor care il poarta.

F2

Pe langa aceasta colectie spectaculoasa in preajma Sarbatorilor Pascale vizitatorii vor fi intampinati de Mineral Expo si Galeria de Arta Helios cu o multitudine de bijuterii din pietre semipretioase, obiecte de décor perfecte pentru cadouri dar si cristale in forma bruta adevarate piese de colectie.

Expozitia va fi deschisa in intervalul 10.00-18.00 iar accesul este gratuit.
Informatii : www.mineralexpo.ro, mineralexpo@yahoo.com 0728-495.346

Details

Date:
18 mai, 2024
Time:
03:07 EEST
Event Category:
Event Tags: