Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Timișoara: performance de dans contemporan cu muzică live, 20 septembrie 2022

20 septembrie, 2022

💃🕺Proiectul „Dans Nomad” ajunge la Bastion
📅Marți seara de la ora 19.00, vă invităm la un performance de dans contemporan cu muzică live. ”Introspectiv” încheie proiectul Dans Nomad 2022 care s-a desfășurat în luna septembrie în județul Timiș.
💃🕺Dans Nomad contribuie la creșterea vizibilității dansului contemporan și la formarea de public pentru această artă. DEdiția 2022 s-a desfășurat pe toată durata lunii septembrie și adus dansul contemporan în 3 localități din județul Timiș: Lugoj, Jimbolia și Dumbrăvița.
🗣„Unul dintre lucrurile importante pe care le învățăm în ”Dans Nomad” este să ieșim din bula noastră și să ne deschidem către oameni (indiferent de experiența acestora cu diferite forme de expresie artistică), să comunicăm cu ei prin cuvinte dar mai ales dincolo de ele. Iar ceea ce contează în final este să reușim sub o formă sau alta să colorăm rutina spectatorilor”, spune Maria Beatrice Tudor – inițiatoarea programului, coregrafă la Asociația Unfold Motion.
📯Proiectul Dans Nomad face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Organizator

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
Piaţa Iancu Huniade nr. 1
Timișoara, Timiș 300002 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare