Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tulcea: Simpozionul Internațional Conservarea patrimoniului natural și peisagistic – premisă a dezvoltării durabile

22 mai @ 10:51 EET

Afis simpozion CMEDD

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Gavrilă Simion Tulcea anunță:

În perioada 25 – 27 septembrie 2014 se va desfășura Simpozionul Internațional Conservarea patrimoniului natural și peisagistic – premisă a dezvoltării durabile, manifestare culturală de înaltă ținută științifică aflată la cea de-a treia ediție și organizată de Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Gavrilă Simion Tulcea în parteneriat cu Administrația Parcului Național Munții Măcinului și Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Ce spun organizatorii:

Temele abordate în cadrul simpozionului privesc aspecte legate de cercetarea, conservarea și managementul ariilor naturale protejate, precum și educația pentru cunoașterea și protejarea rezervațiilor naturale. La manifestarea științifică sunt invitați specialiști români și străini din Spania, Bulgaria și Franța (cercetători, administratori/custozi de rezervații naturale, muzeografi), precum și reprezentanți ai altor instituții sau organizații neguvernamentale ce activează în domeniul protecției naturii.

Lucrările simpozionului vor începe Vineri, 26 septembrie, ora 9.30 și se vor desfășura în Sala de conferințe a Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunării din str. 14 noiembrie nr. 1 bis, unde va fi prezentată și o fotoexpoziție.

Simpozionul va fi încheiat Sâmbătă, 27 septembrie, cu o deplasare în Parcul Național Munții Măcinului și în Rezervația naturală Chervant-Priopcea.

Organizarea acestei manifestări științifice a fost posibilă cu suportul financiar al S.C. Sim Corporate SRL Tulcea și S.C. Europolis SA Tulcea.

Cătălina Popa – Responsabil Relații Publice

Tel./ fax: 0240 515866; relatiipublice@icemtl.ro

www.icemtl.ro , www.cjtulcea.ro , www.noviodunum.ro , www.muzee.org , www.regiocult.ro , http://proiecteuropolis.wordpress.com/ , http://archeologie-danube.hypotheses.org/

Details

Date:
22 mai, 2024
Time:
10:51 EET
Event Category:
Event Tags:
,