Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tulcea: Simpozionului național Conservarea patrimoniului natural și peisagistic – premisă a dezvoltării durabile, 24-26 septembrie 2015

30 mai @ 22:11 EEST

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Gavrilă Simion Tulcea anunță:

Afis simpozion 2015

 

În perioada 24-26 septembrie 2015 va avea loc ediția a IV-a a Simpozionului național Conservarea patrimoniului natural și peisagistic – premisă a dezvoltării durabile, organizat de Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Gavrilă Simion din Tulcea în parteneriat cu Administrația Parcului Național Munții Măcinului.

 

”Temele abordate în cadrul simpozionului privesc aspecte legate de cercetarea, conservarea și managementul ariilor naturale protejate, precum și educația pentru cunoașterea și protejarea rezervațiilor naturale. La manifestarea științifică sunt invitați cercetători, administratori/custozi de rezervații naturale, muzeografi, precum și reprezentanți ai altor instituții sau organizații neguvernamentale ce activează în domeniul protecției naturii.

 

Și-au anunțat participarea specialiști din parcurile naționale Munții Rodnei, Munții Măcinului și Retezat, de la muzeele de științele naturii din Constanța, Craiova și București, Comisia Monumentelor Naturii din cadrul Academiei Române și din Universitățile București și Cluj-Napoca, precum și de la agențiile de protecția mediului Brăila și Tulcea.

 

Lucrările simpozionului vor începe joi, 24 septembrie, ora 9,30 și se vor desfășura în sala de conferințe a Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunării, str. 14 noiembrie nr. 1. Simpozionul se va încheia sâmbătă, 26 septembrie, cu o deplasare în Parcul Național Munții Măcinului.

 

Organizarea acestei manifestări științifice a fost posibilă cu suportul financiar al S.C. Fil Construct Srl Sarichioi și S.C. Delta Samitur Srl Tulcea Tulcea.”

Cristina DINU – Șef serviciu Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării

Cătălina Popa – Responsabil Relații Publice

Tel./ fax: 0240 515866; relatiipublice@icemtl.ro

www.icemtl.ro , www.cjtulcea.ro , www.noviodunum.ro , www.muzee.org , www.regiocult.ro , http://proiecteuropolis.wordpress.com/ , http://archeologie-danube.hypotheses.org/

Detalii

Dată:
30 mai, 2024
Oră:
22:11 EEST
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: