Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Turneul național „FIORI E COLORI”, 10 – 14 septembrie 2022

10 septembrie, 2022 - 14 septembrie, 2022

“FIORI E COLORI”
În perioada 10 – 14 septembrie 2022, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Kaufland România, în parteneriat cu Primăria Municipiului București, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Fundația Regală Margareta a României, Muzeul Național George Enescu, Biserica Neagră din Brașov, Vibrate Festival Brașov, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Asociația Autism Transilvania din Cluj-Napoca, Floria și Wagner Arte Frumoase și Povești, organizează turneul național „FIORI E COLORI”, turneu susținut de soprana Rodica VICĂ și harpista Maria BÎLDEA.
Cu ocazia turneului național FIORI E COLORI, dar și din dorința de a-i obișnui cu prezența în fața publicului, cât și pentru o experiență mai intensă și totodată unică, alături de cele două muziciene se vor afla pe scenă – pentru etapele de la București și Cluj-Napoca – tinerele artiste Andreea Gabriela TUDOR și Ana POSTOLACHI, bursieri în cadrul programului Tinere Talente – secția pictură desfășurat de Fundația Regală Margareta a României. Aceștia vor picta pe șevalet, în timpul concertului, florile despre care vor cânta cele două artiste în programul muzical Fiori e Colori, program ce va cuprinde piese de: Henry Purcell, George Enescu, Alessandro Scarlatti, Giulio Caccini, Franz Schubert, César Franck, Gabriel Fauré, Nicolae Bretan, ș.a.. Turneul Național FIORI E COLORI se va desfășura după cum urmează:
BUCUREȘTI, 10 septembrie 2022, ora 19:00
CREART – SALA TEATRELLI, Piața Lahovari nr. 7
Evenimentul de deschidere a turneului național “FIORI E COLORI” – eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București, prin CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Fundația Regală Margareta a României, Muzeul Național George Enescu, Floria și Wagner Arte Frumoase și Povești. Invitat artistul plastic Andreea Gabriela Tudor, bursier al Fundației Regale Margareta a României. Biletele pot fi achiziționate pe http://eventbook.ro/…/bilete-fiori-e-colori-concert-de….
BRAȘOV, 12 septembrie 2022, ora 18:00
BISERICA NEAGRĂ, Curtea Johannes Honterus nr. 2
Cel de-al doilea eveniment din cadrul turneului național „FIORI E COLORI” – eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, Biserica Neagră din Brașov, Vibrate Festival Brașov și Libris Brașov. Biletele pot fi achiziționate pe booktes.com/bilet/recital-fiori-e-colori.
CLUJ-NAPOCA, 14 septembrie 2022, ora 19:00
AUDITORIUM MAXIMUM, Strada Mihail Kogălniceanu nr. 5
Turneului național „FIORI E COLORI” se încheie cu un concert organizat cu ocazia celei de-a VIII-a ediții a proiectului SUFLET ÎN CULORI și este un concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism aflați în grija Asociației Autism Transilvania. Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai, Asociația Autism Transilvania, Fundația Regală Margareta a României și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj-Napoca. Eveniment prezentat de jurnalista Doina Gecse BORGOVAN. Invitat artistul plastic Ana Postolachi, bursier al Fundației Regale Margareta a României. Biletele pot fi achiziționate pe http://www.entertix.ro/…/fiori-e-colori-14-september… sau pe http://www.myticket.ro/…/fiori-e-colori-14-septembrie…
Mai multe informații aici 👉 https://bit.ly/3d5iDSD

Details

Start:
10 septembrie, 2022
End:
14 septembrie, 2022
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/muzeulnationalgeorgeenescu/photos/a.159997610711364/5822643387780063

Organizer

Muzeul Național „George Enescu” – București