Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA) se vor desfășura timp de trei zile – 16, 17, 18 iunie 2023 – în întreaga Europă.

16 iunie, 2023 - 18 iunie, 2023

Ne apropiem de celebrarea Zilelor Europene ale Arheologiei și dorim să vă reamintim că vă puteți alătura celei de-a XIV-a ediții cu un eveniment prin care tainele lumii arheologiei vor fi destăinuite publicului.
Programul Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA) se va desfășura timp de trei zile – 16, 17, 18 iunie 2023 – în întreaga Europă.
Tururi ghidate, vizite pe sit, expoziții, ateliere practice, prezentări, spectacole sau arheologia experimentală sunt doar câteva dintre activitățile prin care comunitățile locale pot descoperi patrimoniul arheologic. Evenimentele se pot desfășura fizic sau în mediul online.
Pentru mai exemple de activități, vă invităm să consultați website-ul👇🏻
Modalitatea de înscriere:
Pentru înscriere ca Organizator de eveniment/e în cadrul programului Zilele Europene ale Arheologiei este necesară crearea unui cont de organizator pe platforma oficială a evenimentului
➡️https://journees-archeologie.eu/c-2023/lg-en/romania/Log-in
Programul Zilele Europene ale Arheologiei, este organizat de Ministerul Culturii din Franța, în parteneriat cu Institutul Național de Cercetări Arheologice Preventive (L’Institut national de recherches archéologiques préventives – INRAP).

Details

Start:
16 iunie, 2023
End:
18 iunie, 2023
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/Patrimoniu/videos/623618206387527/

Organizer

Institutul Național al Patrimoniului
View Organizer Website