Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Vineri, 3 decembrie, de la ora 18:00, vă invităm la premiera oficială a filmului „Annette” în regia lui Leos Carax (Holy Motors, 2012).

3 decembrie, 2021

Vineri, 3 decembrie, de la ora 18:00, vă invităm la premiera oficială a filmului „Annette” în regia lui Leos Carax (Holy Motors, 2012). Filmul a rulat în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes anul acesta și a primit distincția pentru Cea mai Bună Regie 🏆.
Proiecția va fi precedată de un moment de stand-up cu Sorin Pârcălab.
Pelicula îi are în distribuție pe Adam Driver (Star Wars, House of Gucci), Marion Cotillard (La Vie en Rose, Inception) și Simon Helberg (The Big Bang Theory).
📽 Filmul urmărește povestea unui cuplu neobișnuit: Henry este actor de stand-up comedy şi este celebru pentru umorul său caustic. Iar Ann este o cântăreaţă de operă cu o carieră internațională prodigioasă, desfășurată pe cele mai renumite scene ale lumii. Adoraţi de public şi media, ei par să formeze un cuplu în egală măsură fascinant şi stabil. Doar că naşterea primului copil, Annette, o fetiţă cu un destin exemplar, le va da amândurora viaţa peste cap.

Detalii

Dată:
3 decembrie, 2021
Categorie Eveniment:
Site web:
https://www.facebook.com/events/410210250799929/?ref=newsfeed

Organizator

Muzeul Național de Artă al României – București
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Național de Artă al României – București
Calea Victoriei 49-53, București 010063
București, București 010063 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare