Încarc Evenimente
În sâmbăta aceasta de iarnă, am ales pentru cei mici o poveste despre unul dintre cele mai grozave daruri care există în această lume: prietenia. O libelulă micuță, dar curajoasă, și prietenul ei, Clio, un șoricel curios și neastâmpărat, salvează lumea de la o iarnă eternă și aduce pe Pământ primăvara. Aventura lor plină de obstacole, de întâlniri neașteptate și de surprize, care-i poartă printr-o lume stranie și magică, dar căzută sub vraja iernii, este o dovadă că adevăratele miracole trebuie căutate în noi înșine și că orice sfârșit poartă în el semințele unui nou început.
Vasile Ernu ne face cunoștință cu Paul Gabriel Sandu, autorul cărții „Libelula de foc” (Curtea Veche Publishing, 2020), ilustrate de Anca Smărăndache.
Paul Gabriel Sandu a studiat filosofia la București, Tübingen și Freiburg. A obținut un doctorat în filosofie la Universitatea Albert-Ludwigs din Freiburg, în 2018. Printre publicațiile și articolele academice, a tradus și lucrări ale lui Schelling, Heidegger și Habermas în limba română. În prezent colaborează cu Editura Curtea Veche din București și este cadru didactic asociat SNSPA, București.
Întâlnirea va avea loc prin intermediul platformei Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/87101767003

Detalii

Dată:
23 ianuarie
Eveniment Category:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*