Loading Evenimentele

« Toate Evenimentele

Brașov: Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov organizează concursul de poezie „Andrei Mureşanu”

12 octombrie - 16 noiembrie

CONCURS DE POEZIE „ANDREI MUREŞANU”

Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov organizează concursul de poezie „Andrei Mureşanu”. Aflat la cea de-a XVII-a ediţie, concursul se adresează braşovenilor și cuprinde două categorii: elevi și adulți. La fiecare categorie vor fi două secțiuni: poezie cu tema la alegere și povestiri din pandemie.
Creațiile participanţilor, în număr de maxim trei, se vor trimite pe adresa de e-mail a instituţiei: casa.muresenilor@gmail.com. Fiecare poezie/povestire va fi însoţită de datele de identificare ale autorului: nume şi prenume, număr de telefon şi adresa de e-mail. Termenul limită de trimitere a creațiilor este 16 noiembrie 2020, premiile concursului de poezie fiind oferite de Consiliul Județean Brașov și de sponsori locali. Din cauza situației sanitare nu va exista o ceromonie de premiere, câștigătorii vor fi anunțați telefonic și își vor ridica premiul individual după data de 20 noiembrie 2020.
Deoarece dorim să promovăm debutul literar, cei care au volume publicate nu vor fi acceptați.
Pentru informaţii suplimentare puteți contacta coordonatorul concursului: Ovidiu Savu – Șef Serviciu Istorie și Literatură.

Detalii

Începere:
12 octombrie
Se termină:
16 noiembrie
Categorie:

Loc de întâlnire

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
Piața Sfatului, nr. 25
Brașov, Brașov 500025 Romania
+ Harta Google
Sit web:
www.muzeulmuresenilor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *