Încarc Evenimente

Colecția Cornel Medrea se dezvăluie marelui public prin expoziția temporară „Remember Cornel Medrea. Mentor și Maestru”. Muzeul Municipiului București invită publicul să o viziteze începând de miercuri, 30 septembrie 2020, ora 10.00, la Palatul Suțu (Bd. Ion C. Brătianu, nr. 2).

De altfel, vizitatorii care vor veni la Palatul Suțu în aceste zile de toamnă au ocazia să afle detalii despre două muzee care astăzi nu mai există. Dacă expoziția „Remember Cornel Medrea. Mentor și Maestru” poate fi vizitată până pe data de 8 noiembrie 2020, perioada de vizitare a expoziției „Muzeul Simu și Pinacoteca București” a fost extinsă până pe data de 17 ianuarie 2021, deși inițial finisajul era programat pentru luna septembrie a acestui an.

O altă veste bună este aceea că în cadrul expoziției „Muzeul Simu și Pinacoteca București”, în zilele de sâmbătă și duminică, 26 și 27 septembrie 2020 (orele 10.00-17.00), spectaculoasa reconstituire virtuală a primei săli a muzeului se poate admira și prin intermediul ochelarilor de realitate virtuală, grație parteneriatului cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Centrul Expozițional Documentar și finanțării obținute din Timbrul Arhitecturii.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Detalii

Începe:
30 septembrie, 2020
Se termină:
17 ianuarie
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Muzeul Municipiului București
Bulevardul Ion C. Brătianu 2
București, București Romania
+ Hartă Google
Sit web:
muzeulbucurestiului.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*