Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

București: program de cursuri de artă pentru copii la MARe/Muzeul de Artă Recentă

Date 13 ianuarie, 2019

O luăm de la capăt. ”MARe de Mic”, programul de cursuri de artă pentru copii a ajuns la ediția a 4-a! Dar prima din 2019.

Ce înseamnă asta? Înseamnă ce-a însemnat și până acum: voie bună, joacă și joc, contact nemijlocit cu lucrările de artă. Înseamnă un muzeu doar pentru copii. Și pentru părinții care-i însoțesc.

Înseamnă că orice întrebare e admisă și că orice răspuns este posibil, dar nu fără sens. Nu este un ”curs”, este o provocare, o ispitire, o plimbare printr-o sumă de spații imaginare în care nu poți pătrunde fără cheie.

Ioana Ionescu (alias Regina Ionescu) este, însă, purtătoarea cheilor. A tuturor cheilor. Într-un muzeu te poți pierde. Și chiar merită să te pierzi, dacă la final te regăsești. Copiii știu cel mai bine să se piardă, pentru că ei știu întotdeauna scurtăturile către cele mai fascinante uitări de sine. Iar Ioana știe cât se poate de bine să-i recupereze de pe cele mai ascunse ”poteci”.

Ioana are mai mult de 6 ani de experiență în domeniul educației non-formale în arte vizuale pentru copii, este colaborator la MARe/Muzeul de Artă Recentă în departamentul Educație și este expert consultant în cadrul Școlii de Artă București. Pe scurt, copiii se vor regăsi, la final, mai bogați cu o aventură.

Ca și la celelalte trei ediții, adulții însoțitori vor beneficia de ACCES LIBER în muzeu (dar nu mai mult de două persoane de fiecare copil înscris). Sau, după preferință, vor putea socializa la cafeteria muzeului, de la parter (MAReCafe). Ori ambele! Altfel spus, vor avea parte de propriul timp liber. Recomandăm folosirea garderobei de la parter.

TOATE ÎNSCRIERILE SE VOR FACE LA ADRESA DE EMAIL: gift.shop@mare.ro

Vor exista două grupe de copii, pe categorii de vârstă.

GRUPA 1: copii între 4 și 7 ani. Ora 11:30 – 12:30.

GRUPA 2: copii între 8 și 12 ani. Ora 13:00 – 14:00.

Fiecare grupă va fi alcătuită din MAXIMUM 16 copii.

Preț intrare: 30 de lei (neschimbat).

Detalii

Dată:
13 ianuarie, 2019
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Hartă Google
View Loc de desfășurare Website

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*