Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

București: Cumperi un obiect (cât de mic), și vezi tot muzeul (cât de MARe)! Ofertă valabilă în toate zilele de lucru din luna decembrie.

Date 16 decembrie, 2020 - 31 decembrie, 2020
Cumperi un obiect (cât de mic), și vezi tot muzeul (cât de MARe)! Ofertă valabilă în toate zilele de lucru din luna decembrie.*
MARe/Muzeul de Artă Recentă este muzeu de artă, nu Shop. Dar este un muzeu care are un Shop! Un spațiu în care nu se comercializează ”produse”, cât obiecte care descriu și exprimă identitatea muzeului și a artiștilor pe care-i prezintă.
Sunt în jur 80 de produse pe care la avem în magazinul muzeului, cu prețuri care pornesc de la 10 lei și ajung până la 275 de lei.
Noi ne-am gândit să ”împachetăm” aceste produse în muzeul întreg. Pentru că atunci când alegeți orice obiect din magazin, ați ales un fragment din identitatea și din istoria (fie ea și recentă) a muzeului.
O parte dintre aceste obiecte sunt concepute special pentru noi de artiști români de notorietate (ca de exemplu Dumitru Gorzo, Kitra, Lost.Optics, Vlad Nancă sau Marian Zidaru), altele reproduc într-o cheie ludică și originală lucrări ale artiștilor expuși în muzeu în colecția permanentă sau în expozițiile temporare (precum Suzana Dan, Nicolae Comănescu, Ana Bănică, Florin Ciulache etc.) Alte obiecte sunt gândite și create de designeri în exclusivitate pentru MARe.
Și ar fi destule din care să alegeți. Cataloage, portofele, insigne și abțibilduri, magneți de frigider, tocător din lemn, căni și prosoape, agende și carnete de notițe, cercei și brățări, lumânări parfumate și săpunuri artizanale, genți de umăr și perne decorative și tot așa. Lista e lungă.
Ne aflăm în luna decembrie, dar vremurile pe care le trăim ne obligă în mare măsură să reconsiderăm ideea de vacanțe și de călătorii.
Poate că, cine știe, merită să călătorim și altfel, nu doar atât în alte locuri și țări, cât și în alte universuri aflate atât de aproape de noi. Căci fiecare lucrare de artă este un univers, iar noi avem peste 200. Și fiecare achiziție va fi însoțită de un bilet! Doar dus.
Călătorie plăcută!
*În perioada imediat următoare MARe va fi deschis în zilele: 14, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 27, 28 și 30 decembrie.

Detalii

Începe:
16 decembrie, 2020
Se termină:
31 decembrie, 2020
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Hartă Google
Sit web:
https://www.facebook.com/MuzeulDeArtaRecenta

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*