Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Doi ani de MARe! 2 pe un bilet (de vineri până duminică). 20% reducere la orice produs din Shop. 9-11 octombrie 2020

9 octombrie - 11 octombrie

Doi ani de MARe!
2 pe un bilet (de vineri până duminică).
20% reducere la orice produs din Shop.
Da, am împlinit doi ani! Doi ani în care MARe a devenit, sperăm noi, un reper în București. Am organizat expoziții cu artiști români și străini, aducând în premieră în România (uneori în persoană) figuri importante ale artei contemporane, precum Jeff Wall, Martin Creed, Thomas Ruff, Marcia Hafif, Gregor Schneider, Tino Sehgal sau, acum, Hermann Nitsch. Am produs cataloage bilingve.
Am organizat seri de filme de artă, de scurt metraje românești, de muzică experimentală românească (inclusiv un proiect online, pe fondul pandemiei), am organizat seri de poezie și avem o întreagă stagiune de dans contemporan (Dans la MARe). Am găzduit spectacole de teatru și performance.
Am ”invitat” lucrări în ”Sejur la MARe”, am avut drept ghizi în muzeu, artiști prezentați în colecția permanentă și personalități din lumea filmului sau din domeniul arhitecturii. Aproape în fiecare weekend am desfășurat ateliere (uneori cu invitați speciali) pentru copii între 4 și 12 ani.
Am dezvoltat un shop (despre care sperăm că abia de acum va crește) și avem o cafenea care s-a dorit altceva decât o ”altă” cafenea.
Pe scurt, existăm. Existăm la propriu. Suntem pe bulevardul Primăverii 15, într-un fost cartier al nomenclaturii încercând să extidem harta culturală a Capitaliei într-o zonă în care nu se întâmpla aproape nimic în acest sens.
Clădirea muzeului a enervat, a iritat, a fascinat, a plăcut, a încântat, dar nu a trecut neobservată.
Dar nimic din toate acestea nu ar avea sens de nu ați fi fost dumneavoastră, cei care ne treceți pragul. Trăim un adevărat triumf cu fiecare om care a decis că MARe este un muzeu ce merită văzut.
Și iubim acest sentiment, care ne legitimează munca și o face să aibă finalitate.
Așadar, de azi până duminică, vă așteptăm să ne fiți alături la 2 ani de la deschidere. Pentru că triumful vă aparține cel puțin la fel de mult cât ne aparține și nouă.
În ceea ce ne privește, vom oferi două bilete la preț de unul și orice produs de la Shop va avea o reducere de 20%. În ceea ce vă privește, prezența dumneavoastră este tot ce contează. La propriu.
Vă mulțumim!

Detalii

Începere:
9 octombrie
Se termină:
11 octombrie
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Harta Google
Sit web:
https://www.facebook.com/MuzeulDeArtaRecenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *