Încarc Evenimente
Expoziție tematică la Muzeul de Artă Populară Dr. Nicolae Minovici: „ARTIȘTI LA MUZEU” (Ediția a II-a)
Muzeul Municipiului București invită iubitorii de artă contemporană să descopere expoziția „Artiști la Muzeu” care va fi deschisă începând de miercuri, 24 februarie 2021, în Sala de conferințe a Muzeului Dr. Nicolae Minovici (Muzeul Nicolae Minovici).
Expoziția intitulată „Artiști la Muzeu” va continua demersul inițiat de Muzeul Municipiului București în anul 2016 și oferă publicului interesat de artă contemporană ocazia să descopere dintr-o altă perspectivă activitatea unor muzeografi și restauratori, a căror misiune este aceea de a proteja și pune în valoare obiectele de patrimoniu, dar care, în paralel cu această responsabilitate majoră, construiesc propriul univers artistic.
Această expoziţie de grup este organizată cu participarea artiștilor: Dinu Mihai Fălcoianu, Aida Simona Grigore, Rodica Ion, Nazen Ștefania Peligrad, Simona Predescu, Cristina Vasiliu, Marilena Murariu și Vasile Dobre. Expoziția va include picturi și tapiserii care abordează teme de actualitate – de la chipuri care ne privesc cu candoare la personaje misterioase, ființe ludice, compoziții amețitoare, geometrii secrete, până la abordări satirice și reprezentări auctoriale.
Detalii despre noul proiect expozițional al #MMB, aici: http://muzeulbucurestiului.ro/expozitie-tematica-la…/

Detalii

Începe:
24 februarie
Se termină:
30 martie
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Muzeul dr. Nicolae Minovici – Muzeul Municipiului București
Str. Dr. Nicolae Minovici nr.1
București, București 013712 Romania
+ Hartă Google

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*