Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Municipiului București, în colaborare cu Sun Plaza, contribuie la o serie de expoziții neconvenționale denumite Pop Up Museums.

Date 24 februarie - 7 martie

Muzeul Municipiului București, în colaborare cu Sun Plaza, contribuie la o serie de expoziții neconvenționale denumite Pop Up Museums. Seria de anul acesta debutează cu o expoziție foto dedicată cumpărăturilor de altădată, realizată în parteneriat cu Muzeul Municipiului București.

Călătoria prin istorie începe cu o „plimbare” pe Lipscaniul interbelic, unde vânzătorii cu amănuntul au pus bazele comerțului în Capitală, deschizând apetitul pentru confort al bucureștenilor. Vor staționa cu siguranță și în fața vitrinei Galeriei Lafayette din anii ’30 (astăzi Magazinul Victoria), spațiu emblematic pentru Bucureștiul interbelic. Imaginile prezintă evoluția modului de prezentare a mărfurilor, atenția la detalii, dar și mesajele de promovare.

Acestea și multe alte povești interesante pot fi descoperite până pe 7 martie 2021 în zona centrală a Centrului Comercial Sun Plaza (etajul 1), de luni până duminică în intervalul orar 10.00 – 21.00.

Detalii

Începe:
24 februarie
Se termină:
7 martie
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sun Plaza
Calea Vacaresti 391
București, București 040055 Romania
+ Hartă Google

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*