Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

București: Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” invită copiii să își petreacă în aer liber o săptămână din vacanța de primăvară și să participe la o serie de ateliere de creație, coordonate de meșteri iscusiți, 19-23 aprilie 2021

Date 19 aprilie - 23 aprilie

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” invită copiii să își petreacă în aer liber o săptămână din vacanța de primăvară și să participe la o serie de ateliere de creație, coordonate de meșteri iscusiți, pe care copiii îi cunosc deja din cadrul taberei „Vara pe uliță”. Așadar, vă așteptăm la noi să învățăm împreună să încondeiem ouă, iar profesor ne va fi Cristina Niga, din comuna Paltinu, județul Suceava, să confecționăm jucării din lemn, atelier coordonat de Corneliu Zaharescu, din București. La atelierul de păpuși, îndrumător ne va fi Doina Khalvati, din București, iar la cel de bricolaj, coordonatorul este Luminița Voica. Atelierele sunt adresate copiilor şi tinerilor cu vârsta între 6  și 14 ani și au loc în perioada 19-23 aprilie 2021, de luni până vineri între orele 11.00 și 14.00.

Participanţii au posibilitatea să opteze la înscriere pentru un atelier/zi sau pentru un singur atelier/săptămână. Materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori ai atelierelor. Costul unui atelier este de  30  de lei/participant și se poate achita la casieria muzeului, în data de 19 aprilie. Atelierele se organizează pentru 8 copii/atelier, respectând normele în vigoare.

Detalii suplimentare si înscrieri, la adresa: programe.culturale@muzeul-satului.ro.

Vă așteptăm cu drag!

 

Detalii

Începe:
19 aprilie
Se termină:
23 aprilie
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” – București
Şos. Kiseleff nr. 28 - 30
București, București 011347 Romania
+ Hartă Google
View Loc de desfășurare Website

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*