Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

București: „Pe urmele legendei” – Traseu tematic pentru copii în expoziția „Tudor Vladimirescu și memoria culturală a Revoluției din 1821” de la Palatul Suțu

Date 3 martie - 27 iunie
Vă prezentăm un nou proiect educativ MMB – „Pe urmele legendei” – Traseu tematic pentru copii în expoziția „Tudor Vladimirescu și memoria culturală a Revoluției din 1821” de la Palatul Suțu.
👉 Traseul încurajează explorarea expoziției tematice care este dedicată istoriilor țesute în jurul memoriei lui Tudor Vladimirescu, deschisă la Palatul Suțu în perioada 3 martie – 27 iunie 2021.
👉 Dacă vreți să testați și voi traseul, vă invităm să profitați de această oportunitate! Muzeul este deschis de miercuri până dumincă, 10.00 – 17.30 (ultima intrare).
Ghidul citește în cheie ludică aceste istorii și este conceput astfel încât micii vizitatori ai muzeului să afle cât mai multe lucruri despre personalitatea lui Tudor Vladimirescu. Devenind ei înșiși “panduri” în oastea lui Tudor, copiii sunt provocați să caute anumite detalii, să răspundă la întrebări, să schițeze și să analizeze obiectele sau operele de artă din expoziție. Iar la final își vor folosi condeiul pentru a scrie propria lor proclamație.
#Traseul poate fi completat în circa 30 de minute sub îndrumarea unui adult și poate fi ridicat de la Palatul Suțu, în expoziție (este gratuit), sau descărcat de pe site-ul #MMB anterior vizitei – http://muzeulbucurestiului.ro/pe-urmele-legendei/.
Categoria de vârstă: 7+

Detalii

Începe:
3 martie
Se termină:
27 iunie
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Palatul Suțu – Muzeul Municipiului București
Bulevardul Ion C. Brătianu 2, București 030167
București, București 030167 Romania
+ Hartă Google

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*