Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București: Atelier de creație pentru copii la MARe/Muzeul de Artă Recentă, 22 noiembrie 2020

22 noiembrie

Atelier de creație pentru copii.
Duminică, 22 noiembrie
Orele 12:00 – 15:00
Copii de 4-7 ani (12:00 – 13:00)
Copii de 8-12 ani (13:30 – 15:00)
40 de lei/participant.
***Înscrierile se fac doar pe adresa de email: educational@mare.ro cu mesajul: “RostoPasta. Autoironie și Autoportret” unde menționați grupa de vârstă și numărul de copii participanți.
Oare ce știu copiii despre portrete? Și ce valoare au pentru ei acelea în care se regăsesc hliziți la pozar sau cu expresii care par să nu-i caracterizeze pe deplin? Suntem curioși, dacă nu chiar nerăbdători, să aflăm duminică, prin artă și joacă, răspunsurile lor.
Tema atelierului este să nu ne luăm în serios, așa că va fi chiar haios! 🙂 Autoironia poate fi de multe ori o atitudine salvatoare în discuțiile contradictorii cu colegii sau în joaca cu prietenii.
Clasica întrebare: “Ce, tu nu știi să ții la glume?” se va scurge duminică, odată cu acrilicele, pe suprafețe de carton. Când le vor vedea, copiii vor face imediat conexiunea cu seria de portrete de la etajele 1 și 3 realizate pe același tip de carton de membrii celei mai excentrice grupări artistice românești: “Rostopasca”. Dacă artiștii au luat în derâdere ideea de competiție printr-o acțiune non-stop painting, noi o să ironizăm propria expresie într-un autoportret haios. În ce stil? Unii l-ar numi caricatural, dar noi îi spunem: bad painting. 🙂
Oricum ar fi, revendicăm și noi ideea de concurs, dar păstrăm surprizele la fața locului.
V-am făcut curioși? Și dacă da, atunci, avem rugămintea, când confirmați participarea la atelier, să anexați la e-mail și o fotografie portret pe care o faceți copilului cu telefonul. Fotografia va fi parte integrantă din lucrarea finală: “RostoPasta. Autoironie și autoportret”
În rest, ca și până acum, nu vă faceți griji! Avem tot arsenalul de acrilice, pensule și suprafețe de pictat.
Vă așteptăm!
Atelierul este adaptat ambelor grupe de vârstă și are ca scop dezvoltarea imaginației pe baza unor experiențe practice de atelier.
Cambridge School of Bucharest este partener MARe pentru programele educaționale.

Detalii

Data:
22 noiembrie
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

MARe/Muzeul de Artă Recentă
Primăverii nr 15
București, București Romania
+ Harta Google
Sit web:
https://www.facebook.com/MuzeulDeArtaRecenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *