Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Buzău: Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău va fi prezent la cea de-a II-a ediție a „Museum Fest” – festivalul național al muzeelor, organizat de Muzeul Județean Buzău (10 – 12 mai 2019)

Date 10 mai, 2019 - 12 mai, 2019

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău va fi prezent la cea de-a II-a ediție a „Museum Fest” – festivalul național al muzeelor, organizat de Muzeul Județean Buzău (10 – 12 mai 2019). În cadrul acestui eveniment muzeele din România prezintă o diversitate de concepte expoziționale, unele inedite și îndrăznețe, cum este ,,Clio High Tech – Epigrafie sacră 3D la Porolissum”, concept prezentat de muzeul nostru. Acesta este o expoziție de realitate virtuală (VR) realizată integral cu forțe proprii, ce are ca obiect reconstruirea unor monumente romane din Porolissum-ul antic. Conceptul și realizarea acestui proiect aparține colegilor noștri Cociș Horațiu, Adrian Paul și Dan Deac.
Reconstrucția 3D a monumentelor de la Porolissum va putea fi văzută în premieră la Zalău (în cadrul expoziției Clio High Tech) cu ocazia ,,Nopții Muzeelor” din 18 mai ora 20 – 0,30, când publicul va avea acces cu preț redus.

Detalii

Începe:
10 mai, 2019
Se termină:
12 mai, 2019
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Muzeul Județean Buzău
B-dul Nicolae Bălcescu nr. 50
Buzău, Buzău 120360 Romania
+ Hartă Google
View Loc de desfășurare Website

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*